top of page
Work Desk

Even voorstellen

Wij zijn Nufocus budgetcoaching. Mijn man Auke en ik. Hij doet vooral de back-office en ondersteunende werkzaamheden. Ik ben uw budgetcoach: goed in het uitzoeken van uw werkelijke inkomsten en uitgaven. Daarmee geef ik u duidelijk inzicht in uw administratie en help ik u om uw financiën verantwoord te blijven doen.

 

Door coaching help ik u uw budget op orde te krijgen waardoor ruimte en rust ontstaat in uw dagelijkse financiën: het huishoudboekje. Dat doe ik op een heldere, directe en vriendelijke manier. Planmatig met een duidelijk doel voor ogen. 

 

Nu geconcentreerd de focus op de problemen leggen om die op te lossen. Zodat u tot rust komt. Om dan met een (ver)nieuwe blik naar de kansen van morgen te kunnen kijken: nu een nieuwe focus. 

 

Nufocus budgetcoaching is ontstaan uit mijn enthousiasme en drive om mensen te helpen hun rust (terug) te krijgen in hun financiële huishouding. Na jaren werkervaring als professioneel schuldhulpverlener en budgetcoach in dienst van grote werkgevers heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. 

 

De meeste voldoening haal ik uit mijn werk als ik zie dat mijn klanten weer tot rust komen. Financieel gesproken weer lucht hebben, weer kunnen ademen en weer plannen kunnen maken voor de toekomst.

 

Uw budgetcoach,

 

 

Ozichi van der Hoek-Esionye

Nufocus

Wat anderen over Nufocus budgetcoaching zeggen:

Judith,
Amsterdam

"Ozichi is is zeer prettig om mee te werken en overduidelijk zeer professioneel. Ze neemt de tijd en verdiept zich echt in je situatie."

 

"Ze hielp me inzicht te krijgen in mijn financiën en om zelfstandig aan het werk te gaan. En ze hielp mij daar zelfs plezier in te krijgen."

"Voor wie zoals ik, de luxe heeft om wel de financiële middelen te hebben maar daarbij ook duidelijkheid nodig heeft. En ook moet leren deze financiële middelen optimaal te gebruiken, is Ozichi een absolute aanrader!"

Turan,
Zaandam

"Ozichi heeft me geholpen met alles duidelijk te maken. Ze zorgde voor veel aha momenten van 'zo kan het ook'. Ze heeft mij geholpen om alles weer op een rij te krijgen en de zaken te regelen zodat het uiteindelijk ook echt weer goed gekomen is."

 

"Haar hulp zorgde ervoor dat ik mijn zelfvertrouwen weer terugkreeg om de zaken weer zelf te doen. Dat lukte eerst niet omdat mijn hoofd te vol zat. Haar hulp zorgde ervoor dat ik weer logisch kon nadenken en nieuwe mogelijkheden zag."

"Ze heeft op een fijne en professionele manier hulp geboden. Ze heeft een vriendelijke persoonlijkheid, ze is positief ingesteld en heeft geen vooroordelen."

Marike
Amsterdam

Lisa Driver, MI

“Bij Ozichi voelde ik me meteen op m'n gemak. Het was even spannend om toe te geven dat ik financiële coaching nodig had. Maar die spanning viel meteen weg bij de eerste kennismaking. Ik moest zelf hard aan het werk, met mijn inkomsten en uitgaven op een rijtje zetten en mijn budget maken. Dat gaf inzicht en bood mogelijkheden om verder te gaan." 

 

"Ik vond het werken met Ozichi ook een groot plezier. Een beladen onderwerp konden we in alle openheid bespreken. En ik heb ontzettend veel gehad aan haar tips. Nu nog, elke dag! De aanpak van Ozichi is heel praktisch en helder. Bovendien hadden we een fijne klik samen. Ik raad een traject bij Ozichi van harte aan!”

Jelle en Marijke
Zaandam

"Ozichi legde alles heel duidelijk uit. Dat deed ze ook interactief door ons zelf dingen in te laten vullen. En ze deelde ook interessante weetjes.”

Peter Mänd, freelancerAmsterdam Zuidoost

“Zo snap ik wat ik kan en wat ik moet doen. Geen hoofdpijn meer of piekeren in bed. Ik kan mij echt weer concentreren op waar ik goed in ben met mijn werk." 

Lisa Driver, MI

bottom of page