top of page
On the Desk

Onze diensten

Nufocus budgetoaching om rust te krijgen in de financiële zorgen. We leveren coachingstrajecten aan bedrijven die hun werknemers willen helpen. We leveren coachingstrajecten aan particulieren die willen investeren in zichzelf om er direct beter van te worden. En we geven workshops waarin we uitleggen hoe uw inkomsten en uitgaven goed te budgetteren.

01

At the Office

Nufocus budgetcoaching om uw personeel te helpen. Als een personeelslid privé thuis met stress en zorgen kampt, dan zit het met zijn gedachten niet voor de honderdprocent bij zijn werk. Hoeveel u ook uitgeeft aan marketing en incentives, als uw personeelslid het werk niet naar zijn beste kunnen kan uitvoeren dan merkt u dat in uw bedrijfsresultaten. Wij helpen uw werknemer om weer rust te vinden in zijn privé situatie. Zodat de werknemer weer met zijn of haar volledige aandacht op het werk is, voor u de werkgever. Investeren in uw personeel betaalt zich dubbel en dwars. 

02

Voor u zelf als particulier

De grootste reden van stress thuis zijn wel de zorgen om geld. Een mens kan daar chronisch van wakker liggen. In een relatie zijn geldzorgen ook de grootste bron van ruzies. Nufocus budgetcoaching gaat samen met u aan de slag. Een investering die u doet om er zelf direct beter van te worden: meer geld over te houden aan het eind van de maand. Dat zorgt voor rust. Zorgt voor meer ruimte voor aandacht voor uw kinderen, voor uw partner of als u alleenstaand bent, ruimte om anderen te kunnen ontmoeten. Thuis rust hebben in uw financiën zorgt ervoor dat u op alle andere fronten beter kan presteren.

Een vader werkt achter zijn laptop aan de eettafel met een kop koffie, terwijl zijn dochter op hem klimt. Samen met een Nufocus budgetcoach de privé financiën op orde brengen voor een schuldenvrij leven met rust en zonder frustraties. Waardoor u meer energie en tijd heeft voor uw gezin, kinderen en sociale leven.

03

Workshops

Een ruimte met volwassenen die een Nufocus budgetcoaching workshop volgen. Voor Studenten, volwassenen, jong, middelbare leeftijd en senioren. Alleenstaande en echtparen. Om beter te leren omgaan met geld, de inkomsten en uitgaven. Workshops budgetcoaching voor als je alles nog moet leren, of om bij te spijkeren of voor een opfrisbeurt. Beter leren omgaan met uw geld is een investering die zich meteen terugbetaalt.

Ergens zou iedereen op school of van zijn of haar ouders in de opvoeding geleerd moeten hebben hoe goed om te gaan met geld en hoe te budgetteren. Niet iedereen heeft dat geleerd of meegekregen. Het kan ook zijn dat u een opfrisbeurt kan gebruiken. Het leven is een stuk duurder en ingewikkelder geworden. Of dat u het geleerd heeft in een ander land waar het totaal anders gaat. Wat de reden ook is, in een Nufocus budget workshop leert u weer controle te krijgen over uw uitgaven en zelf rust te creëren in uw huishoudboekje.

bottom of page